Sådan kommer du i gang:
1. Forberedelse til 2 portioner: 100 g Okonomiyaki-blanding, 100 ml vand, 1 æg, 300 g hvidkål. Du kan tilføje til blandingen: svinekød, blæksprutte, rejer, skiver syltet ingefær (beni shoga), tynde skiver kirimochi osv.
2. Tilsæt melblandingen, æg, vand i en skål. Bland dejen med en piskeris, indtil alle klumper forsvinder.
3. Tilsæt kål og andre ingredienser (undtagen kød) og bland dem.
4. Varm en olieret gryde op. Sæt dejen rundt og læg svinekødet på dejen. Når undersiden bliver gyldenbrun, skal du vende og koge den anden side.
5. Efter tilberedning skal dejen returneres igen.
6. Sæt eller påfør sauce (okonomi sauce) og / eller mayonnaise. Du kan også drysse katsuobushi (strimlet tørret bonito) og ao nori (tørrede tangflager).
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.