Hvad er Pak Choi
Bok choy, også kendt som pak choy eller pok choi, er en type kinesisk kål , der har glatte, brede, flade bladklinger i den ene ende, hvor den anden ende danner en klynge, der ligner den ved selleri. Pak choi kan spises kogt, stegt eller rå. Smagen minder lidt om den danske sølvbede, den er let bitter, sprød og har en let kålsmag- og smager bare helt igennem fantastisk i lynstegte retter.
Hvordan spiser man Pak choi?
Pak choi passer til næsten alt!
Server med din yndlings kylling eller bøf og en sideret med ris.
Pak Choi tilberedes i en wok med hvidløg og skalotteløg.
Hvidløg Pak Choi opskrift
Nogle gange er de enkleste ting de bedste ting. Denne hvidløgs pak choi opskrift er helt enkel, let og lækker – lavet med kun en håndfuld ingredienser.
FORBEREDELSESTID: 2 minutter | TILBEREDNINGSTID: 8 minutter | TOTAL TID: 10 minutter | PORTIONER: 6
Ingredienser:
½ spsk olie
3 fed hvidløg – hakket
1 store skalotteløg – hakket
500 g. baby bok choy – halveret eller kvart
1 spsk sojasovs
½ tsk sesamolie
½ tsk knust chili
Instruktioner
1. Tilsæt olien i en stor wok eller stegepande over medium-høj varme.
2. Tilsæt hvidløg og skalotteløg
3. Tilsæt pak choi, sojasovs og sesamolie. Steg i 2-3 minutter.
4. Drys knust chili og server straks. God fornøjelse!
For flere Pak Choi opskrifter:
Ingefær Hvidløg nudelsuppe med Pak Choi
Sweet Chili Tofu med kokosnød ris og Pak Choi
Spicy Stir Fried Tofu med Pak Choi
Udon nudel suppe med Pak Choi og porcheret æg
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.