Braised svinekød
Sauté ingredienser som kyllingevinger eller svinekødstykker i olie med ingefær, indtil de er gyldne. Tilsæt 1 portion Lee Kum Kee Red Braising Sauce og 5 portioner vand, dæk til og kog op. Pram, indtil ingredienserne er kogte. Til sidst koges over høj varme for at tykkere saucen.
1 spsk = 15 ml

Lee Kum Kee Red Braising Sauce 410 ml.
39,00 kr.
Red Braising Sauce fremstilles ved at kombinere teknikken for erfaren kok såvel som avanceret teknologi til dens hemmelige formulering. Saucen er rig på smag med stærk aroma, simpelthen briser mad i rødligt let. Du kan røre stege ingredienserne, f.eks. Kød eller grøntsager, og derefter røre saucen ind for at lave forskellige signaturrøde briseretter såsom Braised Pork Belly derhjemme, hvilket giver dig den lækre smag af mad.
På lager
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.