Sådan tilbereder du nudlerne:
Tilberedning:
1. Kog nudler, Kog 500 ml (17,6 oz) vand i en gryde. Efter kogning hældes et bundt nudler i en gryde og røres i gentry. Anbefalet kogetid står på bagsiden af emballagen.
2. Tilsæt suppe, Efter kogning af nudler til din foretrukne fasthed, tilsæt suppe og rør godt. Pres venligst indholdet af suppeposen helt ud. Stop varmen. Det er muligt at presse det let ud ved at varme det med varmt vand, før suppeposen åbnes.
3. Opvask, Skål i en skål med dine yndlings toppings. Topping af kogning eller stegning af grøntsager og sesam kan være mere lækkert.
Ingredienser:
Nudler ( HVEDEMEL , vand, bordsalt, surhedsregulatorer: E501, E500, E452 og E340). Suppe base ( SOJA sauce (18%) (vand, bordsalt, affedtede SOJAbønner , HVEDE), hydrolyseret majsprotein, fugtighedsbevarende middel: E965, krydderier olie (rapsolie, majsolie, hvidløg), koncentrerede vegetabilske ekstrakter (løg, gulerødder, SELLERI), bordsalt, vand, gærekstrakt fermenteringseddike, krydderier).Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
Energi: | 1180 kJ / 279 kcal |
Fedt: | 3,1 g. |
Heraf mættede fedtsyrer: | 0,8 g. |
Kulhydrat: | 52 g. |
Heraf sukkerarter: | 0,7 g. |
Protein: | 9,5 g. |
Salt: | 5,7 g. |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.