Takesan Company bruger lavet dampede sojabønner, ristet hvede, salt og mineralvand.
Producent: Takesan Japan
Produktionsland: Shodo Island, Kagawa Prefecture, Japan
Original price was: 179,00 kr..169,00 kr.Current price is: 169,00 kr..
-6%Perfekt til japanske madkendere. TAKESAN Kishibori Shoyu – Gourmet japansk sojasauce 720 ml. Saucen gæres i et år på cedertønder. Bare vidunderlig, intens og kompleks smag.
Ikke på lager
Skriv mig op
Takesan Company bruger lavet dampede sojabønner, ristet hvede, salt og mineralvand.
Producent: Takesan Japan
Produktionsland: Shodo Island, Kagawa Prefecture, Japan
vand, sojabønne*, hvede, salt. Indeholder allergener: soja, gluten (hvede). *indeholder gentisk modificeret sojabønne. Når det er åbnet, opbevares i køleskab.
Oprindelse: Japan
Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
Energi: | 325kJ / 77 kcal |
Fedt: | 0 g. |
Heraf mættede fedtsyrer: | 0 g. |
Kulhydrat: | 3,2 g. |
Heraf sukkerarter: | 0,6 g. |
Protein: | 10 g. |
Salt: | 16,9 g. |
Oprindelsesland: | Sydkorea |
Nettoindhold: | 500 ml. |
Vægt | 1,229 kg |
---|---|
Brand | Kishibori |
Land | Japan |
Nudler | Japansk sojasauce |
Chili styrke | Styrke 0 – Chilli Free Zone |
Du skal være logged in for at afgive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.