’Mi Goreng’ betyder kort og præcist ’stegte nudler’ på indonesisk, men så simpelt kan man næsten ikke være bekendt at beskrive disse af slagsen. Indomie-mærket har i denne berømte nudelpakke nemlig formået at samle størstedelen af de smage, man kender fra det indonesiske køkken, sådan at man på ganske kort tid kan tilberede et måltid, der både smager autentisk, og som tilmed også nydes på daglig basis i Indonesien, hvor det er det bedst sælgende nudelmærke overhovedet.
I denne pakke får du en krydderolie, den indonesiske søde soyasauce kecap manis, en krydderipose og en smule chili, der i samspil med hinanden giver den helt vidunderlige mi goreng-smag, som New York Times engang kårede som den bedste nudelsmag i verden.
Mi Goreng instant nudlernes smag er stærkt inspireret af en traditionel indonesisk ret med samme navn, der ofte sælges i landets mange gadekøkkener, men for mange indonesere er det dog denne instant version, der er go to-retten, når det skal gå hurtigt, men samtidig gerne må smage af deres autentiske og traditionelle køkken.
De senere år har netop denne nudelvariant vundet kultstatus rundt omkring i verden, og blandt nudelelskere bliver nudlerne med et glimt i øjet sammenlignet med euforiserende stoffer, da de er så afhængighedsskabende, at det er svært at stoppe med at spise dem, når først, man er gået i gang …
Jesper Pedersen (verificeret ejer) –
De absolut bedste det noddles på markedet. Virkelig lækker smag, god konsistens og tilpas krydret uden det bliver for meget.
Koges i MAKS 3 min