Hanamarukis LIQUID SHIO KOJI er ikke varmebehandlet, og de enzymer, den indeholder, forbliver aktive. Disse enzymer er effektive til at neutralisere naturlige stærke dufte fra kød, når det koges, og forbedrer også strukturen ved at skabe et blødt og ømt produkt.Tilføjelse af FLYDENDE SHIO KOJI i selv små mængder øger mængden af aminosyrer i en skål, hvilket giver dig en fuld -farvet finish.
Ingredienser:
Ris koji, vand, salt, alkohol. Opbevares nedkølet efter åbning.
Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
Energi: | 651 kJ / 153 kcal |
Fedt: | 0 g. |
Heraf mættede fedtsyrer: | 0 g. |
Kulhydrat: | 37 g. |
Heraf sukkerarter: | 30 g. |
Protein: | 1,6 g. |
Salt: | 1,4 g. |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.