Hele citrongræs-stænger – uundværlige i thailandske supper, karryretter og asiatisk bouillon. Intens smag af citrus og ingefær.
Exotic Food Lemongrass sticks (whole) er hele stængler af citrongræs, nøje udvalgt for at bevare deres karakteristiske aroma. Citrongræs er en essentiel ingrediens i mange asiatiske køkkener – især det thailandske og vietnamesiske – hvor den tilføjer en frisk, citrusagtig og let krydret smag til supper, wokretter, marinader og karryretter.
Smag og karakter
Citrongræs har en kompleks smagsprofil med noter af citron, lime og ingefær. De hele stængler afgiver en intens og naturlig smag, når de koges med i retter. De er perfekte til langsomme simreretter som tom yum-suppe, kokosmælkbaserede karryretter eller vietnamesisk pho, hvor citrongræs giver dybde og friskhed.
Anvendelse i madlavning
Knus stænglen let med bagsiden af en kniv for at frigive aromaerne, og kog den med i retten. Fjern stænglen inden servering, da den ikke spises hel. Den er også velegnet til te, infusioner eller som smagsgiver i ris og bouillon.
FAQ
Hvor mange stængler er der i pakken?
Antallet kan variere, men pakken indeholder typisk 4–6 hele stængler.
Skal man udbløde dem inden brug?
Det anbefales at lægge stænglerne i vand i 10–15 minutter før brug, så de bliver mere smidige og frigiver mere smag.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.