A + Soba (boghvede) nudler tilberedes i henhold til japansk autentisk opskrift. Soba betyder boghvede. A+ Soba (boghvede) nudler består af op til 20% boghvede. Du kan bruge disse lækre tykke nudler til dine nudelsupper eller som en kold sideskål til dine saucer. Disse A+ japanske Udon-nudler giver dig mulighed for at opleve den ægte smag af en japansk soba-skål. Af retter nævnes den ultra populære ret mori soba, hvor kogte, kolde soba-nudler spises med en sojabaseret dyppesauce (tsuyu). Herudover kan vi også nævne populære varme retter som kitsune soba, kake soba, tanuki soba, tempura soba.
Sådan tilbereder du Soba nudler:
Soba-nudler tager ikke lang tid at lave. Et par minutters kogetid er alt hvad du virkelig har brug for. Tilberedning: Sættes i kogende vand i 6 min.
Ingredienser
HVEDEmel 78% bogHVEDEmel 20% salt og vand
Næringsindhold pr. 100gr | |
Energi: | 1430kJ/340kcal |
Fedt: | 2 g |
Heraf mættede fedtsyrer: | 0 g |
Kulhydrater: | 70 g |
Heraf sukkerarter: | 0 g |
Protein: | 10 g |
Salt: | 0,6 g |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.