Soba kan spises både kold som i varme supperetter.
Af retter nævnes den ultra populære ret mori soba, hvor kogte, kolde soba-nudler spises med en sojabaseret dyppesauce (tsuyu).
A + Soba (boghvede) nudler tilberedes i henhold til japansk autentisk opskrift. Soba betyder boghvede. A+ Soba (boghvede) nudler består af op til 20% boghvede. Du kan bruge disse lækre tykke nudler til dine nudelsupper eller som en kold sideskål til dine saucer. Disse A+ japanske Udon-nudler giver dig mulighed for at opleve den ægte smag af en japansk soba-skål. Af retter nævnes den ultra populære ret mori soba, hvor kogte, kolde soba-nudler spises med en sojabaseret dyppesauce (tsuyu). Herudover kan vi også nævne populære varme retter som kitsune soba, kake soba, tanuki soba, tempura soba.
Sådan tilbereder du Soba nudler:
Soba-nudler tager ikke lang tid at lave. Et par minutters kogetid er alt hvad du virkelig har brug for. Tilberedning: Sættes i kogende vand i 6 min.
Ingredienser HVEDEmel 78% bogHVEDEmel 20% salt og vand
Næringsindhold pr. 100gr
Energi:
1430kJ/340kcal
Fedt:
2 g
Heraf mættede fedtsyrer:
0 g
Kulhydrater:
70 g
Heraf sukkerarter:
0 g
Protein:
10 g
Salt:
0,6 g
Yderligere information
Vægt
0,311 kg
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.
Vær den første til at anmelde “A+ Soba boghvede nudler (buckwheat) 300 g.” Annuller svar
Du skal være logged in for at afgive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.