Hvis du selv undrer dig over, hvordan man laver sago-perler, kan de tilberedes på en lignende måde som ganske almindelig ris. Vi kan varmt anbefale at prøve sagogryn til retter som karry og sago-buddinger. Sagogryn er let at tilberede og er velsmagende. Fantastisk i supper, buddinger, karry, kager og endda boble-te! Ofte benævnt sago frø, sago perler eller tapico perler Tilberedningsinstruktioner 1. Tilsæt sagogryn i en gryde med kogende vand 2. Dæk gryden til og kog på medium varme i 30 minutter. Rør i grynene hvert 10. minut. 3. Sluk for varmen. For bedre resultater, lad sago grynene forblive i gryden, indtil den når stuetemperatur.
Ingredienser
Næringsindhold
Energi |
1505 kJ / 360 kcal |
Fedt |
0,3 g |
Heraf mættede fedtsyrer |
0,1 g |
Kulhydrater |
87 g |
Heraf sukkerarter |
84 g |
Kostfibre |
0,8 g |
Protein |
0,2 g |
Salt |
0,01 g |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.