Yuzu juice er meget kraftig og bitter i smagen, og bør derfor ikke drikkes rent. Yuzu er kraftigere i smagen end en almindelig citrusfrugt, og der skal kun bruges ganske få dråber i retten for at give smag. Derfor er juicen også meget drøj i brug, da der ikke bruges meget ad gangen. Juicen bruges ofte i retter, hvorpå det tilfører retten en syrlighed og aromatisk smag.
Yuzu juice kan bruges i mange sammenhænge, og er bl.a. brugt i den japanske ponzu-sauce, fremstilling af yuzu the sammen med honning, samt kan tilsættes til kage og marmelade, hvor den tilfører en frisk og syrlig smag.
Yuzu frugten ligner en lille grapefrugt med en ru overflade, og kan være enten gul eller grønlig. Yuzu frugten har meget skræl i forhold til frugtkød, og derfor er der ikke særlig meget saft i hver enkelt frugt, ligesom der er i citroner. Saften fra yuzu frugten er derved mere kostelig end andre citrusfrugter, men er samtidig mere koncentreret i sin smag, og derfor behøves ikke den samme mængde.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.