Japans mest elskede nudler
Udon nudler er fremstillet af hvede og er især kendt i det japanske køkken. Udon nudler kommer i flere forskellige varianter enten som blokke eller tørrede.
Når de er færdigkogte får du de fineste brede og tykke nudler der gør dem helt specielle med sine bløde, chewyagtig tekstur. En virkelig unik og karakteristisk nudeltype til de japanske retter såsom kitsune udon, tsukimi udon og tempura udon.
Nudlerne er gode til de hurtige retter. Perfekte til stegte retter med kylling, Rejer, og friske grøntsager sammen med hoisinsauce. En virkelig lækker og hurtig ret hvis det skal gå rigtig stærkt.
Passer perfekt til retter som:
- Zaru Udon (kold)
- Kake Udon (varm)
- Kamaage Udon (varm)
- Tanuki Udon (varm/kold)
- Kitsune Udon (varm/kold)
- Tempura Udon (varm/kold)
Sættes i kogende vand i 5-6 min.
Ingredienser:
HVEDEmel og salt
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.