I det asiatiske køkken anvendes stegte gluten til at fremstille kødretter til folk, der er intolerante over for kødprodukter, eller folk, der foretrækker vegetariske retter frem for kød. Her er Wu Chung-mærket mock chicken, som er et godt vegansk alternativ til kyllingeretter. Stegt gluten er også populær i Japan, hvor det kaldes ‘seitan’.
Ingredienser: Gluten (hvede, sojabønneolie), soja sauce (soja, hvede, vand, salt), sukker, sojabønne olie, E621.
Næringsindhold:
Gns. Næringsindhold pr. 100 g.
Energi (kJ/kcal): 377 kj / 90 kcal
Fedt: 2,2g
– heraf mættede fedtsyrer 0,4 g.
Kulhydrat: 6,2g
– heraf sukkerarter 3,7 g.
Protein 12g
Salt 0,98g
Opbevaring: Køligt efter åbning.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.