Vask risene og læg dem i blød i vandet i 15 til 20 minutter.
Luk det indvendige og ydre låg på riskogeren.
Kog i cirka 10 til 12 minutter over medium varme. Traditionelt foregår dette over åben ild, men det kan også tilberedes på denne måde på f.eks. grill eller gaskomfur.
Når der kommer jævnt damp ud af yderlåget, kan varmen stoppes efter 2 minutter.
Lad derefter risene hvile i gryden i 20 minutter, hvorefter de kan spises hurtigt eller forarbejdes videre.
- PRODUKTDETALJER OG VEDLIGEHOLDELSE
Produkt: | traditionel japansk riskoger |
Model: | Kamado Iga Pot 2 kopper |
Kapacitet: | 1.000 ml |
Varenr.: | 18657 |
Oprindelse: | Lavet i Japan |
Materiale: | Keramisk gryde med lerplade, risspatel af træ |
Måling: | Ø 21 cm, højde 16 cm |
Vægt: | tba kg |
Form: | Rund |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.