Om røde linser
Linser er alt andet end almindelige, de er en fantastisk all round linse, i den forstand, at uanset hvilken smag du giver dem, vil de opsuge den og forstærke den endnu mere. Du kan blot skylle dem og herefter starte tilberedningsproceduren.
Her er et par retter, du kan nyde at bruge røde linser på:
Vegansk spaghetti bolognese
Linse suppe
Dahl med røde linser
Krydret linseburger
Cremet spinat, linser og courgette karry
Linser og sød kartoffelstuvning
Rød linse og spinat masala
Sådan tilbereder du røde linser
Tilberedning: Skyl linserne og fjern evt. urenheder. Linser skal ikke udblødes og kan derfor komme direkte efter skylning. Kogetid: 20-30 minutter. Anvendelse: Til supper, i gryderetter og samt til mos, pure sammen med kartofle rodfrugter. Opbevares tørt og ikke for varmt
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.