Forberedelsesmåde: Åbn bægerdækslet, skræl låget af, og tag krydderposen ud. / Hæld over nudlen med 280 ml kogende vand (op til linjen angivet på koppen). / Dæk koppen med plastlåg og lad det brygge i 3 minutter. / Tøm vandet gennem hullerne i låget, åbn låget og tilsæt sauce fra krydderiposen. / Rør forsigtigt og nyd!
Madskribent Mathilde anbefaler:
Jeg elsker virkelig nudler som disse, der kommer i bægre, så man slipper for opvask på de ekstra dovne dage. De her japanske teriyaki kyllingenudler fra Oyakata er helt geniale, for ikke bare kommer og spises de i bægre – der følger tilmed et folielåg med, der med bittesmå huller gør det ufatteligt nemt at tømme de kogte nudler for overskydende vand. Det gør dem utroligt bekvemme at have med sig på farten eller på picnicturen, hvor alt, der kræves, er kogende vand. Teriyaki-saucen er mild og behagelig, så både børn og voksne kan nyde nudlerne i fællesskab, og bægeret holder overraskende godt på varmen, så man nærmest er i bund med nudlerne, før de begynder at blive kolde. Alt i alt er de bare en virkelig indbydende oplevelse at tilberede – og ej at forlemme at spise.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.