Mung bønne nudler, glas nudler, cellofan nudler, tørret bønne nudler. Navnene er uendelige og refererer alle til de ultratynde gennemsigtige nudler eller vermicelli, der er lavet af melet i den grønne mung bønne. Glas vermicelli er en meget populær ingrediens i thailandsk madlavning og bruges i en række retter, fra krydret oksekød, svinekød eller skaldyrssalater til bagt krabbe eller rejer.
Helt essentielt ligner disse delikate små nudler stærkt en klynge af nylonfiskelinjer, på grund af deres tynde nudler og tendens til at være glatte, når de koges. Så hvad gør glasnudler helt unikke? Bortset fra at være rigtig sjove at spise, har glasnudler den vidunderlige evne til at absorbere alle smagene og saucen på den fad, de koges med, hvilket gør dem til det perfekte kulinariske måltid!
Hvis du er seriøs med at tilberede thailandske mad, er glasnudler en must-have ingrediens, og nu kan du få din 250g pakke fra Lungkow; en af de førende leverandører af autentiske thailandske madprodukter. Glasnudler holder rigtig længe så længe de opbevares i en lufttæt plastbeholder og kan holdes op til to år. Lungkow glasnudler er nogle af de bedste og billigste glasnudler på markedet, da de kun beskæftiger sig med nudler af mungbønner af bedste kvalitet.
Sådan tilbereder du Lungkow glasnudler
Blødgør nudlerne ganske enkelt i kogende vand i fem til femten minutter afhængigt af den ønskede blødhed.
Ingredienser:
Ærter stivelse, mung bønne stivelse 30%
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.