Sådan bruger denne sauce:
Der er et uendeligt udvalg af forskellige måder, som sojasovs kan bruges i det japanske køkken.
Base for saucer såsom teriyaki
Blandet med dashi-suppefond for at skabe en rig nudelsuppe.
Bland med wasabi for at skabe en dip til sushi og sashimi.
Kikkoman Teriyaki Glaze (Tyk Sauce) 975 ml.
159,00 kr.
Ketjap Sweet Soy Sauce Golden Turtle 1 l.
99,00 kr.
Kikkoman Tokusen Marudaizu Shoyu Soya Sauce 1 l.
89,00 kr.
Hvis du laver japansk mad, vil du kun have de bedste ingredienser til at give dig den bedste smag. Denne marudaizu-sojasauce er traditionelt brygget ved hjælp af specielt udvalgte hele sojabønner. Fordi hele sojabønner tager længere tid at gære, har den producerede sojasovs en virkelig subtil, blød smag, der tilføjer masser af umami til dine retter, dressinger eller dipsaucer.
På lager
Ingredienser:
vand, SOJAbønner, HVEDEmel, salt.Næringsdeklaration:
| Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
| Energi: | 272 kJ / 64 kcal |
| Fedt: | 0 g. |
| Heraf mættede fedtsyrer: | 0 g. |
| Kulhydrat: | 7,0 g. |
| Heraf sukkerarter: | 2,2 g. |
| Protein: | 9 g. |
| Salt: | 15,0 g. |
| Oprindelsesland: | Japan |
| Nettoindhold: | 500 ml. |
Yderligere information
| Vægt | 0,62 kg |
|---|---|
| Land | Japan |
| Brand | Kikkoman |
| Allergier - Fri for | Fisk, Mælk, Nødder, Ost, Selleri, Sennep, Sesam, Skaldyr, Sulfitter, Æg |
| Nudler | Japansk sojasauce, Mørk sojasauce |
| Chili styrke | Styrke 0 – Chilli Free Zone |
Du skal være logged in for at afgive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.