Forberedelse: 1. Kog nudlerne i 500 ml kogende vand (900 ml til 2 portioner) i 2 1/2 minutter under omrøring. 2. Fjern den fra varmen. Tilsæt suppebasen og rør godt. Brug hurtigt efter åbning.
Ingredienser:
Nudler (HVEDEmel, vand, salt, surhedsregulatorer: E500 og E501). Suppebase (vand, SOJAbønnepasta (vand, SOJAbønner, ris, salt), SOJAsovs (vand, affedtede SOJAbønner, HVEDE, salt), salt, hydrolyseret proteiner (affedtede SOJAbønner, salt), SESAMolie, sukker, SESAMpasta, gærekstrakt (gærekstrakt, dextrin) , malet SESAM, ingefærpasta, chiliolie (SESAM) olie, chili), formalet hvidløg (hvidløg, salt), tangekstrakt (tang, salt), fortykningsmiddel: E1442, krydderier (chili, sortpeber, majspulver, rismel)).Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
Energi: | 1183 kJ / 279 kcal |
Fedt: | 2,7 g. |
-heraf mættede fedtsyrer: | 0,7 g. |
Kulhydrat: | 52 g. |
– heraf sukkerarter: | 2,9 g. |
Protein: | 11 g. |
Salt: | 1,2 g. |
Oprindelsesland: | Japan |
Nettoindhold: | 188 g. |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.