FORBERED DEJEN: 1/ Bland gæren, 100 g sukker og 200 ml vand (eller mælk) sammen. Bland godt, indtil gæren er helt opløst. Lad 2 spsk mel stå til side. Tilsæt blandingen til melet, og ælt derefter dejen i 10 minutter. Tilsæt 1 spsk olie, og ælt derefter yderligere 10 min. Lad dejen hvile i 60 minutter tildækket med et klæde. 3/ Ælt dejen til en lang rulle og skær den i 8 lige store dele. Tag hvert stykke dej til en kugle og flad det derefter med en kagerulle. Rul den ud til en cirkel på 4 cm tyk. Anret en spiseskefuld fyld og en kvart hårdkogt æg i midten. Før kanterne ind mod midten og stram dem, så de danner en top for at lukke briochen. 4/ Læg hver brioche på en firkant af bagepapir og damp derefter i en dampkoger i 20 minutter. (tilsæt en spiseskefuld hvid eddike til vandet for at holde bollerne hvide). FORBERED FYLDNING (valgfrit): kun Kog æg. Skaler dem og skær dem i 8 tern. Skær de kinesiske pølser i 8 omgange. Hak løget fint, og 300g dehydrerede hakkede kartoffelærter. Bland det hakkede svinekød, løget, de hakkede søde ærter sammen. Tilsat salt, sukker, glutamat, peber med østerssauce
Værsgo’. Opskrift du helt sikkert vil elske med dette lækre produkt 😉
Bao Buns med char siu BBQ-sauce Opskrift
Find opskriften på Bao Buns med char siu BBQ-sauce Opskrift her >
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.