Bland 500 g af blandingen med 800 ml vand og bland
– Skær grøntsager / skaldyr og bland det i dejen
– Opvarm en lille mængde olie i en gryde og tilsæt en tilstrækkelig mængde blanding
– Skål pandekagerne på hver side i 3 til 4 minutter og serverHovedingredienser
kikærter (dåse)
kål
løg
cocktail rejer
bacon
1 lb
4 blade
1/4 stk
1/4 lb.
2 strimler
Chung Jung One Korean Pancake Mix
æg
vand
rapsolie
1 kop
1ea
10 oz
2 spsk
Forberedelse
Kikærter og findel med en blender.
Julienne kål og løg.
Skær bacon i 1/2 tommer stykker.
Tilsæt kål, løg, rejer og bacon til kikærblandingen fra trin 1.
Tilsæt pandekagemix, vand, æg til blanding fra trin 4.
I en opvarmet gryde skal du belægge godt med 2 spsk rapsolie og stege pandekagedej fra trin 5 over medium varme. Brug en skovle til at hælde dej på gryden.
Pandesteg, indtil bunden bliver gyldenbrun, og vend den for at stege den anden side, indtil den er pænt brunet.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.