Økologisk

Der findes et ton af forskellige leveråd og spisevaner i de danske hjem, som vi hver især lever efter for at holde os sunde og raske – og gerne uden at det gør ondt i pengepungen. Nogen spiser kun vegansk, andre glutenfrit og andre økologisk. Alle til hver sin smag; men hvilke leveråd og spisevaner er så rigtige at leve efter?

Økologisk
Vis filtre
Hos Pandasia er vi kommet frem til den konklusion, at vi vil lade dig bestemme, da lige præcis din måde at leve og spise på, altid vil være den rigtige.

Af denne grund har vi valgt at udvide vores produktsortiment, så du som kunde kan nyde godt af økologiske, miljøvenlige, glutenfrie samt veganske fødevarer med den samme karakteristiske smag af det asiatiske køkken.

Den eneste problematik ved dette udgangspunkt er, at vi gør det lidt sværere for dig som kunde at vælge, når det kommer til vores delikate dagligvareudvalg. Dog hvis du allerede er fast besluttet på, hvad du leder efter eller blot føler dig nysgerrig, da har vi gjort det nemt for dig at finde lige det du leder efter gennem vores vareroversigt. Her kan du vælge mellem op til flere varekategorier, så du har lettere ved at gå på opdagelse i vores sortiment eller for at tilfredsstille dine livsstil og spisevaner.

Hos Pandasia består vores produktsortiment af varer, som vi selv vælger at benytte i vores egen dagligdag. Dette er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke også har lyst til at være eventyrlystne i vores søgen efter nye og forbedrede smagsoplevelser på det globale marked. Vi forsøger nemlig altid på at forbedre vores udvalg af asiatiske dagligvarer og dermed forbedre din madlavning derhjemme. Når menuen f.eks. står på hjemmelavet sushi derhjemme, da har vi altid lige præcis de dagligvarer, som klæder netop dine smagsløg til en hver anledning. Vores produkter kan hertil også findes med flere forskellige stempler, såsom ”Øko”, ”Vegansk” eller ”Glutenfri” grundet den høje efterspørgsel. Dog er disse forsimplede ord hver især mere end blot et stempel, men er nærmere små ord der kan gøre en stor forskel på din og andres hverdag. Vores sortiment består primært af velkendte mærker, såsom Biogan, Clearspring, Soba King og Amaizin, så du altid kan bide dig sikker i, at du får den mest autentiske asiatiske smagsoplevelse, når du laver mad. Hertil står kvaliteten bag denne smagsoplevelse altid højest på vores dagsliste. Kvalitet er dog sjældent noget der blot kan bedømmes ud fra ingredienserne og historien hvortil produktet er bleven til, men er også en personlig værdi, som bør opfyldes ud fra ens egne præferencer, spisevaner og livsstil. Om du spiser miljøvenligt, vegansk eller noget helt tredje har også noget at sige om kvaliteten af dine dagligvarer – den personlige kvalitet.

Om du så søger kokosmælk, melprodukter, nudler, ris, olier eller sushi ingredienser, da bør kvaliteten altid være samhørig med dine præferencer. Vi har derfor dedikeret hele denne kategori til økologiske, veganske og glutenfrie produkter, så du kan mærke kvaliteten på sjæl og krop og ikke mindst dine dagligvarer, når du handler. Kvalitet er et vigtigt element for os, og er ikke noget der skal vise sin mørke skygge gennem prisen, da kvalitet ikke bør koste ekstra, men bør være en standard for enhver virksomhed.