Ansigtsmaske & Sheet Maske

Ønsker du at gøre noget ekstra godt for din hud? Så prøv en af vores lækre Sheet Masks, som gennemfugter din hud, så den fremstår endnu sundere med masser af glød.
En Sheet Mask er det perfekte supplement til din hudplejerutine, da den giver din hud et ekstra boost af næringsstoffer, glød og fugt.[expander_maker id=”1″ more=”Læs hele beskrivelsen af sheet maske ⬇” less=”Læs mindre”]Du kan bruge din Sheet Mask enten dagligt sammen med resten af dine hudplejeprodukter, eller du kan nøjes med at bruge masken en gang i mellem, hvor din hud fortjener ekstra forkælelse.

Sheet Mask trenden startede i Sydkorea, hvor maskerne er en del af koreanernes hudplejerutine. De populære masker, som er formet som et ansigt, blev hurtigt kendt i resten af verden. Ansigtsmaskerne er bl.a. blevet populære pga. deres mange sjove afskygninger, men også deres nemme brug. Masken, som ligger i blød i et nærende serum, lægges direkte på ansigtet, hvor den skal ligge og arbejde med huden.

Sheet Masks er en hurtig og nem løsning til en optimal hudpleje, og efterlader din hud silkeblød bagefter.
Sådan bruges Sheet Masks:
• Start med at rense din hud, så den er ren og derved bedre kan udnytte de mange gode egenskaber Sheet Masken har.
• Tag din Sheet Mask ud af pakningen og læg den på dit ansigt. Tryk den stille og roligt ind på din hud, så den slutter nogenlunde tæt.
• Lad Sheet Masken sidde den anbefalede tid, som er anført på pakken. Det er som regel ca. 20 minutter.
• Når tiden er gået, kan du fjerne masken og smide den ud. Massér gerne resten af serummet fra masken roligt ind i huden. Undlad at vaske dit ansigt bagefter, da ingredienserne arbejder videre.
Det anbefales ikke at genbruges masken, da der kan samles bakterier på den.
• Påfør din yndlings ansigtscreme.

Vil du også være en del af Sheet Mask trenden, så har Pandasia lige de masker, du skal bruge til en skøn omgang selvforkælelse.
[/expander_maker]

Ansigtsmaske & Sheet Maske

Viser alle 19 resultater