Serum | Treatments

Serum er på mange måder et vidundermiddel. Mange tror, at serum bare er et ekstra produkt, som ikke er så nødvendig. Men serum indeholder et væld af aktive ingredienser, som arbejder endnu dybere i huden og har ofte et specifikt fokus på en udfordring. Derfor er serummer et fantastisk supplement til din hudpleje, og bør være fast inventar på hudplejehylden derhjemme.[expander_maker id=”1″ more=”Læs hele beskrivelsen af serum ⬇” less=”Læs mindre”]Når du skal vælge dit serum, er det vigtigt, at du identificerer, hvilke bekymringer du har til din hud, eller hvilket problem du gerne vil afhjælpe eller forebygge.

Vil du gerne udskyde ældningsprocessen i din hud, kan du med fordel vælge et serum, der arbejder specifikt med det. Den vil gå ind og mindske eller forebygge de fine linjer og udglatte huden i et dybere lag end din almindelige ansigtscreme.

Har du derimod tendens til tør hud, kan du vælge et serum, som egner sig specielt godt til dette.

Kort sagt findes der altså et serum, der passer til lige præcis din hud, og den udfordring du står med i forhold til din hud.

Hos Pandasia kan du vælge imellem forskellige mærker og typer og finde lige netop et serum, der passer til dig. Vi har et bredt udvalg af lækre kvalitets hudplejeprodukter.

Brug og virkning
Serummen påføres huden efter din ansigtsrens og lige inden din creme. For at få den optimale virkning bør den både bruges om morgenen og aftenen. Langt de fleste serummer kan ikke stå alene, og der skal derfor påføres en creme bagefter for at få den fulde effekt.
Et serum er ofte dyrere end en almindelig ansigtscreme, og det er fordi serum i beauty verden er ’creme de la creme’. Serummen er en koncentreret pleje med mange flere aktive ingredienser i. Den har derfor en endnu højere virkning.
Serum er for alle, det handler blot om at finde et serum, der passer til din hudtype, og den udfordring du står over for.

[/expander_maker]

Serum | Treatments

Viser alle 21 resultater