Hårpleje

Hårpleje der giver dig stærkere hår
Er dit hår begyndt at spalte og miste sin glans? Hos Pandasia kan vi hjælpe dig med at give dit hår sin glød tilbage, samt afhjælpe tørre og spaltede spidser.
Bliver håret ikke plejet og beskyttet gennem hårplejeprodukter, og samtidig bliver udsat for varme, vil det med tiden blive meget skadet og tørt. [expander_maker id=”1″ more=”Læs hele beskrivelsen af hårpleje ⬇” less=”Læs mindre”]6 gode råd til pleje af håret
• Vask håret 2 gange med shampoo
Første gang du vasker dit hår med din shampoo, sætter sæben sig på fedt og snavs, og kommer derved ikke i dybden i hårstråene. Anden gang du vasker dit hår med shampooen, vil du opdage at den skummer mere, og den får derved renset dit hår bedre igennem.
• Balsam er vigtig
Efter du har vasket dit hår med shampoo, er dine hårstrå ”åbne” og kan have nemmere ved at blive beskadiget. For at undgå dette bruges en balsam, som fungerer både til at give en ekstra pleje til håret, men den går samtidig ind og lukker håret igen.
• Hårkur for ekstra pleje
En gang imellem kan det være en fordel at supplere din hårvask med en lækker hårkur. En hårkur går endnu mere i dybden med plejen, og giver en ekstra beskyttelse dit hår. Samtidig giver en hårkur også en lækker blødhed til håret, som er noget de fleste hungrer efter.
• Afslut din hårvask med koldt vand
Det lyder måske ikke så tillokkende, men hvis du afslutter hårvasken med køligt vand, sætter det gang i blodomløbet i hovedbunden, som vil gå ind og påvirke hårstrående og med tiden blive stærkere. Det kølige vand hjælper også til at få ”lukket” hårstrående igen.
• Brug varmebeskyttelse
Varmebeskyttelse er utroligt vigtigt, når det handler om at passe på sit hår. Især hvis du ofte bruger fx glattejern, føntørrer eller krøllejern. Det hele tager rigtig hårdt på håret, og en god varmebeskytter kan hjælpe til at håret ikke spalter for hurtigt.
• Red dit hår nede fra og op
Mange tænker måske ikke over, hvordan de reder deres hår, men det har faktisk en betydning for håret, hvordan du reder det. Når du reder det nede fra, får du redt filter ud fra bunden, og håret vil ikke knække lige så nemt, som hvis du redder det oppe fra hovedbunden og ned.

[/expander_maker]

Hårpleje

Viser alle 6 resultater