Ansigtscreme | Moisturizer

Derfor er det vigtigt at bruge ansigtscreme
En god ansigtscreme har mange nyttige egenskaber, der kan hjælpe dig med at opretholde en sund og stærk hud. Det er vores hud, som først kommer i kontakt med omverden, og derfor har den brug for en god beskyttelse, som den især kan få igennem en ansigtscreme. Ansigtscremen trænger ned i din hud, hvor den tilfører en masse fugt, vigtige vitaminer og antioxidanter, samt giver din hud en ekstra glød.
[expander_maker id=”1″ more=”Læs hele beskrivelsen af ansigtscreme ⬇” less=”Læs mindre”]Når din hud får tilført fugt og næring igennem en ansigtscreme, vil din hud blive mere elastisk, og du vil undgå tørhedslinjer.
Ved at bruge en god creme til ansigtet, vil du kunne udsætte nogle af de ældningstegn, der naturligt vil komme med alderen. Find din næste ansigtscreme blandt vores brede udvalg her hos Pandasia. Vi har cremer, der passer til lige netop din hudtype.

Vælg den rigtige ansigtscreme
Når du skal vælge en ansigtscreme, er det vigtigt at vælge en creme, der passer til lige præcis din hudtype. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken type creme du bruger. Har du tør hud, har din hud brug for ekstra fugt og fedme. Det vil derfor ikke give mening at bruge en creme til fedtet hud, da den ikke vil tilføre nok fugt. Det samme hvis du har kombineret eller fedtet hud, vil du højst sandsynlig finde det ubehageligt at bruge en creme til tør hud, da den vil føles alt for fedtet.

Du ved måske allerede, hvilken hudtype du har, og så er det jo bare at gå til sagen, og få købt din nye creme.
Det kan også være, du er en af dem, som er lidt i tvivl om, hvilken kategori du hører under. Du kan finde din hudtype i guiden neden under.

Normal hud Føles hverken stram eller fedtet. Få eller ingen urenheder.

Kombineret hud Fedtet T-zone og normal til tørre kinder. Store porer og urenheder kan forekomme.

Tør hud Huden føles stram, og kan have sporadiske tørre pletter.

Sart hud Huden er rødlig og skrøbelig. Der kan være tørre pletter.

Fedtet hud Huden fremstår skinnende, og fedtet i hele ansigtet. Store porer, evt. akne og urenheder.

Fedtfattig hud Tør hud med små blodsprængninger. Hyppigst forekommende for alderen +50 år.

Når du har fundet din hudtype, kan du nemmere navigere rundt blandt de mange forskellige ansigtscremer, og finde den creme, der passer til præcis din hudtype.
[/expander_maker]

Ansigtscreme | Moisturizer

Viser alle 18 resultater