Vi har ét formål
Vi vil øge kendskabet til de spændende asiatiske madkulturer – og vi vil have dig med på rejsen!
Pandasia.dk drives med stolthed og lidenskab for de varer, vi sælger, og vi vil altid gøre vores bedste for at give dig et smil på læben når du får en pakke fra os ind ad døren. Vi håber at vi kan være med til at skabe en uforglemmelig madoplevelse i dit køkken, og vi sidder altid klar, hvis du skulle have spørgsmål!
Autentisk asiatisk mad tilgængelig for alle – hvorfor startede Pandasia.dk?
De asiatiske madkulturers popularitet er stadigt stigende herhjemme, men de helt autentiske og klassiske retter har stadig svært ved at vinde fodfæste rundt omkring i de danske hjem. For mange kan det særdeles brede produktsortiment, som Asien har at byde på, virke intimiderende og overvældende, og i stedet for at springe ud i eksotiske retter som Tom Yum Goong, Tteokbokki eller Cà Ri Gà ender man ofte med i stedet blot at smage sine egne, velprøvede opskrifter til med en knivspids chili eller lidt soyasauce. Det vil AnhDu Vu lave om på.
Lige siden han var barn, har mad og den gode smagsoplevelse fyldt alt hos ham og hans familie, så med sin enorme viden og interesse indenfor asiatisk madkultur stiftede AnhDu Pandasia i 2019 med den drøm at tilgængeliggøre asiatisk madlavning for alle og samtidig inspirere danskerne til at lave autentiske, klassiske retter i deres egne køkkener
Mere end bare en webshop
Pandasia er på rekordtid blevet ét af Danmarks førende asiatiske onlinesupermarkeder, og for AnhDu har intentionen fra start af været at skabe mere end bare en almindelig webshop, men derimod en social og kulturel platform, hvor han med sin vietnametiske baggrund deler fortællinger og autentiske opskrifter fra Asien. I fremtiden drømmer han om at udvikle Pandasia-universet endnu mere, så du kan allerede nu glæde dig til at få et helt særligt indblik i de fantastiske asiatiske kulturer, når AnhDu en dag drager til Asien og besøger landene ét for ét, mens han indsamler autentiske opskrifter, gode historier og møder den lokale befolkning
Den spæde begyndelse
Før AnhDu Vu tog den endelige beslutning om at stifte sin drømmevirksomhed, arbejdede han som webdesigner og sprogtolk, men interessen for de asiatiske madkulturer hev så meget i ham, at han med støtte fra sin kone sagde sit job op og definitivt besluttede sig for at starte sin egen virksomhed. Han solgte bilen for at have lidt kapital at starte med, og så indrettede han ellers et lille børneværelse, der dog hurtigt blev erstattet af en container i baghaven som lagerrum til de omtrent 500 produkter, som pengene for bilen dækkede.
De første par måneder gik stille for sig, og selvom der kom kunder i butikken, begyndte AnhDu alligevel at tvivle på, om virksomheden var noget, han kunne leve af. Det skulle dog hurtigt vise sig at forblive ved tvivlen.
En start med fart
Da en ny virkelighed ramte Danmark, og landet som følge af Covid-19 lukkede ned, stod AnhDu med en blot tre måneder gammel virksomhed, der pludselig fik overvældende stor opmærksomhed.
Restauranterne holdt lukkede, og danskerne begyndte i langt højere grad end tidligere at dyrke kogekunsten derhjemme, hvilket blev det endelige springbræt for Pandasia. De første par uger måtte AnhDu melde udsolgt på webshoppens mest populære varer, og med arbejdsuger på op til 80 timer ugentligt knoklede han for at tilfredsstille og servicere de mange nye kunder på webshoppen.
Snart kunne han atter udvide og den lille container i baghaven blev skiftet ud med langt større lagerlokaler, ligesom AnhDu nu havde råd til at ansætte medarbejdere.
En hjemlig kogekunst
For AnhDu er noget af det absolut vigtigste ved Pandasia-universet at skabe en tryg og god oplevelse, når man giver sig i kast med de asiatiske smagsoplevelser hjemme i køkkenet. Derfor gør han altid en stor dyd ud af at udvikle opskrifter, der er nemme at gå til, oversætte produkternes varedeklaration til dansk og bidrage med tips og tricks til det enkelte produkt, ligesom han dagligt sidder klar til at yde personlig rådgivning i Pandasias kundeservice. Planen er, at den asiatiske kogekunst engang i fremtiden vil gå fra at være fremmed og eksotisk til at blive en hjemlig og integreret del af danskernes måltidsvaner, og de planer ser ikke ud til at ligge alt for langt ude i fremtiden: Med et af Danmarks største udvalg af asiatiske produkter, der både består af en række velkendte mærker og varer, der ikke er at finde andre steder i landet, tilbyder Pandasia også økologiske, veganske og glutenfrie muligheder, så alle har lige mulighed for at få en autentisk asiatisk madoplevelse.
I foråret 2022 måtte Pandasia endnu en gang udvide og flytte til virksomhedens hidtil største lagerlokaler, og i skrivende stund har AnhDu hele 14 medarbejdere ansat, der alle knokler hver dag for at skabe den bedste købsoplevelse for dig.
Tryg og sikker handel
Det skal ikke være svært at handle ind til asiatisk madlavning, og der skal ikke opstå skjulte gebyrer undervejs, hvorfor al handel på Pandasia.dk foregår igennem en sikker e-handel, der hviler på gennemsigtighed, og som har kundens rettigheder som førsteprioritet. Vi bestræber os altid på at afsende dine varer, samme dag de er bestilt, så du allerede dagen efter har en kasse med lækre asiatiske produkter, og ved alle køb over 399 kr. er fragten på vores regning – ellers er der fragtmuligheder helt ned til 39 kr. pr. bestilling. Vi håber selvfølgelig altid på, at du er glad for de varer, du har købt, men skulle det ske, at du fortryder et køb af et nonfood-produkt, har du hele 365 dages returret.
Vi har passion og stolthed med i alt det, vi gør, hos Pandasia.dk, og vi håber derfor, at dine asiatiske produkter vil give dig et smil på læben, og at du står klar i køkkenet til at kokkerere alle de lækre måltider, som det asiatiske køkken har at byde på!
Velkommen til Pandasia.dk – vi er glade for at have dig på besøg!
Pandasia nævnt i medierne
Anhdu satsede og fik succes. Butik Der er farver og fremmedartede varer på hylderne, og døren går med jævne mellemrum, fordi kunder dukker op for at hente en kasse med varer… Læs hele artiklen
I november 2019, blot nogle måneder inden Corona-epidemien lukkede Danmark ned for første gang, startede Pandasia. Det var en drøm som iværksætter og grundlægger AnhDu Long Vu… Læs hele artiklen
Nudler, bubble tea og sushi i lange baner. Interessen for asiatisk mad er stor i Danmark, og det kan ejeren af online-shoppen Pandasia.dk mærke…. Læs hele artiklen
Opskriften på en asiatisk online køkken-succes.Kimchi, ramen, mochikager og hotpots. Lyder de navne bekendt, er du højst sandsynligt en af de danskere, for hvem det asiatiske køkken har vundet indpas hos de senere år, og det er der ikke noget at sige til. . Læs hele artiklen