🎅Juleudsalg: Spar op til 70%! Helt rolig - Vi bytter julegaver frem til 31-01-2024

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Kundeservicemedarbejder til hele Danmarks asiatiske supermarked

Står du og mangler et godt job, hvor du med dit store servicegen, gerne vil give kunderne den bedste kundeoplevelse? Så er det netop dig, vi mangler. 

Pandasia er én af Danmarks eneste online-dagligvaremarkedet. Hos os er kunderne altid i fokus, og vi går langt for at opnå glade kunder.

Du bliver en vigtig del af kontakten til vores kunder. Dagligt håndterer du besvarelse af indgående opkald, sagsbehandling, håndtering af indkomne mails samt besvarelse på vores chat fra kunder m.m. Derudover er der ordrebehandling, samt diverse ad hoc opgaver med tilknytning til ovennævnte områder.

Service, service, service – du er med til at gøre en forskel 
Du brænder for den gode kundeoplevelse og for at yde den absolut bedste service samt for at gøre en forskel – for såvel kunder som kolleger – for derigennem at bidrage til, at Pandasia bevarer sin plads som danskernes foretrukne asiatiske online supermarked.

Serviceminded og løsningsorienteret 
Du skal kunne trives med højt tempo og være god til at have mange bolde i luften. Samtidig er du er løsningsorienteret og motiveres af at yde en ekstraordinær service. Som kundeservicemedarbejder er du selvkørende, struktureret, men samtidig en teamplayer – vi hjælper hinanden og vægter fællesskabet højt.

Derudover forventer vi, at du:

  • er omstillingsparat og fleksibel – dagene kan være meget forskellige
  • brænder for den gode kundeoplevelse
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk
  • er PC vant – med kendskab til Word og Excel

Hvis du har nogle års erfaring fra kundeservice i en lignende stilling og måske har snuset lidt til lagerarbejde, vil det være en fordel, men ikke en nødvendighed.

Er du interesseret eller kender én, der er det, så send en ansøgning afsted til [email protected].

Ansættelsesdato:
Vi afholder samtaler løbende, og tager annoncen af, lige så snart, at vi har fundet den rigtige kandidat, så skynd dig at sende en ansøgning afsted. 😉

Om Pandasia

Her på Pandasia.dk muliggør vi, at du kan bestille ægte asiatiske fødevarer direkte på vores hjemmeside til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop. Med vores dag til dag-levering giver vi muligheden for at man kan lave autentisk, asiatisk mad allerede fra i morgen af.

Vi sigter altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse og sørge for at man kan få hele køkkenet til at dufte af Asien derhjemme. Vores produktsortiment er derfor rettet mod de produkter, som vi selv vil anbefale andre at bruge, og som vi selv bruger hjemme i vores private køkken.

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo