Disse nudler er glatte i sin tekstur. Koreanerne elsker at anvende dem i mange forskellige opskrifter hvor nudlen oftest bliver brugt i wokretter med oksekød, friske grøntsager stegt i soja sauce. Anvendes i en af Koreas mest berømte stegte nudelretter Japchae.
Tilberedning: Sættes i kogende vand i ca. 3-5 min.
Ingredienser:
Kartoffelmel 85% og vand
INGREDIENSER TIL JAPCHAE (6 TIL 8 PORTIONER)
180 g Minh Duong kartoffel nudler (dangmyeon, 당면)
100 g rib eye fillet
1 mellemstore gulerødder
110 g babyspinat
1/4 rød pepperfrugt
1/2 stor løg
100 g tørrede shiitake svampe lagt i blød
Krydderier
1/4 tsk fint salt
1/2 tsk hakket hvidløg
1 tsk sesamolie
Oksekødmarinade
1 spsk sojasovs
1 tsk risvin (mirin)
1/2 tsk hakket hvidløg
1/4 tsk sort peber
1 tsk sesamolie
Nudler & svampemarinade
4 spsk sojasovs
1 spsk honning
1 spsk brunt sukker
1 spsk sesamolie
1/8 tsk malet sort peber
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.