1. Læg pastaen i 550 ml kogende vand og rør forsigtigt i ca. 2 minutter. Kog i yderligere 2,5 minutter.
2. Efter tilberedning tilsættes suppebasen og blandes godt. Serveres varmt. Håndter ramen forsigtigt for at undgå skoldning.
Ingredienser:
Nudler ( HVEDEmel, vand, surhedsregulatorer: E501, E500, E399, E452 og E450, bordsalt).
Suppe base ( SOJAsauce (33%) (vand, SOJAbønner , HVEDE, mel, bordsalt), vand, bordsalt, vegetabilske olier (rapsolie, saflorolie), sukker, smagsforstærker: E621 og E631, hydrolyseret majsprotein, farve : E150A, løgpulver (løg, dextrin), hvidløg, bambusskudpulver (bambusskud, bordsalt), krydderier (ingefær, hvid sorghum, sort peber, majspulver, rismel), fortykningsmiddel: E415).
Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
Energi: | 1255 kJ / 296 kcal |
Fedt: | 2,4 g. |
Kulhydrat: | 57 g. |
Heraf sukkerarter: | 3,3 g. |
Protein: | 11 g. |
Salt: | 5,3 g. |
Oprindelsesland: | Japan |
Nettoindhold: | 95 g. |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.