Braised svinekød
Sauté ingredienser som kyllingevinger eller svinekødstykker i olie med ingefær, indtil de er gyldne. Tilsæt 1 portion Lee Kum Kee Red Braising Sauce og 5 portioner vand, dæk til og kog op. Pram, indtil ingredienserne er kogte. Til sidst koges over høj varme for at tykkere saucen.
1 spsk = 15 ml
Lee Kum Kee Red Braising Sauce 410 ml.
39,00 kr.
Red Braising Sauce fremstilles ved at kombinere teknikken for erfaren kok såvel som avanceret teknologi til dens hemmelige formulering. Saucen er rig på smag med stærk aroma, simpelthen briser mad i rødligt let. Du kan røre stege ingredienserne, f.eks. Kød eller grøntsager, og derefter røre saucen ind for at lave forskellige signaturrøde briseretter såsom Braised Pork Belly derhjemme, hvilket giver dig den lækre smag af mad.
På lager
Ingredienser:
Sojasauce (vand, sojabønner, salt, hvede, farve: E150a, majssirup med høj fruktose), hvidt sukker, risvin (vand, ris, hvede), farve (E150a), vand, smagsforbedringsmidler (E621, E627, E631) , Konserveringsmiddel (E202). Indeholder sojabønner, hvede, naturligt til stede sulfitter.
allergener:
Sojabønner, hvede, naturligt til stede sulfitter
Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
Energi: | 1062kJ / 250 kcal |
Fedt: | 0,5 g. |
Heraf mættede fedtsyrer: | 0,1 g. |
Kulhydrat: | 54 g. |
Heraf sukkerarter: | 46 g. |
Protein: | 6,6 g. |
Salt: | 9,5 g. |
Yderligere information
Vægt | 0,45 kg |
---|---|
Brand | Lee Kum Kee |
Land | Hong Kong |
Nudler | BBQ sauce |
Chili styrke | Styrke 1 – Venligt bid i tungen |
Du skal være logged in for at afgive en anmeldelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.