Madskribent Mathilde anbefaler:
Denne osteudgave af de populære instant nudler med kyllingesmag er, hvis du spørger mig, ét af Samyang-mærkets mest geniale påfund. De er som altid stærke så det batter, men den lille pose med ostepulver afbalancerer chilistyrken en anelse, og giver samtidigt nudlerne en virkelig lækker og cremet konsistens. Jeg tilføjer gerne en god håndfuld ekstra ost, lidt forårsløg og sesamfrø for at mildne chilismagen en smule, men jeg har faktisk før set koreanere, der tilføjer ekstra Buldak-chilisauce til deres Samyang-nudler … Dér springer jeg nok over.
Hvis de nærmest legendariske stærke kyllingenudler fra Samyang er i den alt for stærke ende til dig, vil du elske denne mildere, ostede version af det kendte og elskede koreanske nudelmærke. Her får du både den originale kyllingesmag, samt en lækker pose mozzarella ostepulver, der gør denne variant ekstra cremet og smovset, og så er den langt mildere i chilistyrken end hvad Samyang-mærket ellers er kendt for.
Buldak betyder direkte oversat ’ild-kylling’ på koreansk, og disse nudler er stadig intense i deres krydring, så er du betænkelig ved, hvorvidt de stadig er noget for dig, så fortvivl ikke. Tilføj eksempelvis lidt ekstra ost, når du blander nudlerne sammen med krydderblandingerne, eller put et stykke toastost ovenpå de færdige nudler. Resultatet bliver kun endnu mere cremet, og så kan alle være med på den verdenskendte Samyang nudeludfordring … og så tager det kun tre minutters tid at bikse dette måltid sammen, hurtigere bliver det vist ikke!
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.