Mizkan Ajipon Ponzu 354 ml.

Mizkan Ajipon Ponzu 354 ml.

69,00 kr.

På lager

Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr. (Burd & Postnord pakkeshop)

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 09.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dage med GLS & Postnord Jetpak: Levering tirsdage og fredage

Mizkan Ajipon Ponzu – Smagen der tager dine retter til nye højder!

Vil du tilføre dine retter en eksplosion af smag? Så er Mizkan Ajipon Ponzu svaret! Denne fantastiske japanske smagsforstærker er fyldt med karakter og bringer en friskhed til dine kulinariske kreationer, som du aldrig har oplevet før. Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at eksperimentere i køkkenet, vil Mizkan Ajipon Ponzu være din nye bedste ven. Lad os dykke ned i, hvad dette lækre produkt handler om.

Mizkan Ajipon Ponzu er en autentisk japansk smagsforstærker fremstillet af en harmonisk blanding af citrussaft, sojasauce og andre hemmelige ingredienser. Denne unikke kombination resulterer i en uimodståelig balance mellem sødme, syrlighed og umamismag, der vil pirre dine smagsløg og vække din madlavning til live. Brug den som marinade, dressing eller som dip til sushi og sashimi – mulighederne er uendelige!

Brug det som en simpel dressing ved at hælde det direkte over salater, grøntsager eller kød. Du kan også marinere kød eller fisk i Ponzu-saucen for at tilføre dem en ekstra dimension af smag. Med Mizkan Ajipon Ponzu bliver madlavning en leg!

Mizkan Ajipon Ponzu er kendt for sin komplekse smagsprofil, der kombinerer en behagelig syrlighed med en subtil sødme og umamismag. Citrussaften bringer en forfriskende og livlig fornemmelse, mens sojasaucen tilføjer dybde og kompleksitet. Resultatet er en saftig og harmonisk smag, der vil gøre dine smagsløg danse af glæde. Prøv det selv og oplev, hvorfor Mizkan Ajipon Ponzu er elsket af madelskere verden over!

Kan Mizkan Ajipon Ponzu bruges som en erstatning for citrussaft i opskrifter?
Ja, Mizkan Ajipon Ponzu kan bruges som en erstatning for citrussaft i mange opskrifter. Det tilføjer ikke kun den ønskede syrlighed, men også en dyb umamismag, der kan forbedre smagsoplevelsen.

Er Mizkan Ajipon Ponzu egnet til vegetariske og veganske kostvaner?
Ja, Mizkan Ajipon Ponzu er velegnet til vegetariske og veganske kostvaner, da det ikke indeholder animalske produkter. Det kan bruges til at give smag til en bred vifte af vegetariske retter.

Kan jeg bruge Mizkan Ajipon Ponzu til at forbedre smagen af wokretter?
Absolut! Mizkan Ajipon Ponzu er en fantastisk smagsforstærker til wokretter. Bare tilføj det mod slutningen af tilberedningen for at tilføje en ekstra dimension af smag og friskhed til dine retter.

Hvor kan jeg købe Mizkan Ajipon Ponzu?
Mizkan Ajipon Ponzu kan købes lige her på pandasia.dk

Kan Mizkan Ajipon Ponzu opbevares uden for køleskabet?
Ja, Mizkan Ajipon Ponzu kan opbevares uden for køleskabet før åbning. Når flasken er åbnet, anbefales det at opbevare den i køleskabet for at opretholde optimal smag og kvalitet. Sørg for at sikre en tæt lukning af flasken efter brug.

Ingredienser:

SOJAsauce (vand, HVEDE, SOJAbønner. Bordsalt, surhedsregulerende middel: E330, konserveringsmiddel: E211), vand, citroner (5 %) madlavningseddike. Sukker. Salt. Smagsforstærker: surhedsregulerende middel: E330, aromaer, konserveringsmiddel E211. Smagsforstærkere E631 og E627


Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 ml.
Energi: 0kJ/0kcal
Fedt: 0g
– heraf mættede fedtsyrer: 0g.
Kulhydrat: 0g.
– heraf sukkerarter: 0g.
Protein: 0g.
Salt: 0g.

Yderligere information

Vægt 0,45 kg
Brand

Mizkan

Land

Japan

Allergier - Fri for

Fisk, Mælk, Nødder, Ost, Selleri, Sennep, Sesam, Skaldyr, Sulfitter, Æg

Nudler

Japansk sojasauce

Chili styrke

Styrke 0 – Chilli Free Zone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mizkan Ajipon Ponzu 354 ml.”