Kasugai Peach Gummy Candy 102 g.

Kasugai Peach Gummy Candy 102 g.

39,00 kr.

På lager

Dag til dag levering
Fri fragt v. køb over 399 kr. (Burd & Postnord pakkeshop)

ellers fragt fra kun 39 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag til dag levering
Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Dag til dag levering
100% tilfredshedsgaranti

Dine pakker skal give dig et smil på læben:-) Ikke tilfældet? Så gør vi noget ved det

Dag til dag levering
Samme dags levering

Bestil inden kl. 09.00 = aftenlevering med Burd! Bestil før kl. 12.00 = 1-2 dage med GLS & Postnord Jetpak: Levering tirsdage og fredage

Kasugai Peach Gummy er en sød og frisk japansk slik, der vil tilfredsstille dine smagsløg. Kasugai er et velkendt japansk slikbrand, der er kendt for deres autentiske smagsvarianter og høje kvalitet.

Hvad er Kasugai-brandet?

Kasugai er et kendt japansk slikbrand, der er blevet populært over hele verden for deres autentiske smagsvarianter og høje kvalitet. Deres produkter er lavet med de bedste ingredienser og er fri for kunstige smagsstoffer og farver.

Hvad er Kasugai Peach Gummy?

Kasugai Peach Gummy er en lækker japansk slik med en sød og frisk smag af fersken. Hver bid er fyldt med den saftige og søde smag, der vil efterlade dig med en god smag i munden.

Hvordan smager Kasugai Peach Gummy?

Kasugai Peach Gummy har en autentisk smag af fersken, der er sød og frisk på samme tid. Den bløde og seje tekstur giver en tilfredsstillende tyggeoplevelse, der vil efterlade dig med en god smag i munden.

Hvad er der specielt ved Kasugai Peach Gummy?

Det, der gør Kasugai Peach Gummy så speciel, er dens autentiske smag og høje kvalitet. Den er lavet med de bedste ingredienser og er fri for kunstige smagsstoffer og farver. Hver bid er fyldt med den saftige og søde smag af fersken, der vil tilfredsstille dine smagsløg på den mest lækre måde.

Hvordan kan man spise Kasugai Peach Gummy?

Kasugai Peach Gummy er perfekt som en lille snack eller som en sød afslutning på et måltid. Den kan også serveres som en del af en slikskål eller som en godbid til at dele med venner og familie. Prøv at kombinere den med andre smagsvarianter fra Kasugai-brandet for at skabe din egen unikke smagsoplevelse.

Ingredienser:

stivelsessirup, sukker, koncentreret ferskenjuice, gelatine (E441), sorbitol (E420), syrningsmiddel [citronsyre (E330)], smagsstof, geleringsmiddel [pektin (E440)], overfladebehandlingsmiddel [skallak (E904) ], rødkålsfarve, C-vitamin (E300), emulgator [lecithin (SOJABØNNER)(E322)].

Næringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml.
Energi: 1360 kJ / 325 kcal
Fedt: 0 g.
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g.
Kulhydrat: 75 g.
Heraf sukkerarter: 65 g.
Protein: 5 g.
Salt: 0,09 g.

Yderligere information

Vægt 0,029 kg
Land

Japan

Brand

Kasugai

Allergier - Fri for

Fisk, Gluten, Nødder, Ost, Selleri, Sennep, Sesam, Skaldyr, Sulfitter, Æg

Nudler

Slik og søde sager

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kasugai Peach Gummy Candy 102 g.”