Tajine Ø 26cm.

379,00 kr.

28 x 28 x 19 cm.
En tajine er en vigtig del af det marokkanske køkken og har været en del af kulturen i hundreder af år. Ordet tajine har faktisk to betydninger. For det første henviser det til en type nordafrikansk køkkengrej, der traditionelt er fremstillet af ler eller keramik. Bunden er en bred, lav cirkulær skål, der bruges til både madlavning og servering, mens toppen af ​​tajinen er markant formet til en afrundet kuppel eller kegle.

✓ På lager men skynd dig! Kun 1 stk. tilbage lige nu
Fragt til GLS Pakkeshop kun 39,00 kr.

Fri fragt v. køb over 399 kr. Se alle fragtpriser her >

Dag-til-dag levering

Bestil før kl. 13.00 og modtag pakken næste hverdag

Nærværende og ærlig kundeservice

Du er sikret den bedste købsoplevelse og rådgivning

Varenummer (SKU): 20154 Kategori:

Beskrivelse

For det andet henviser ordet tajine også til den saftige, gryderetlignende parabol, som er langsomt kogt i det traditionelle køkkengrej. Typisk er en tajine en rig blanding af kød, fjerkræ eller fisk og inkluderer oftest grøntsager eller frugt. Grøntsager kan også koges alene i tajinen.

De fleste mennesker er enige om, at tajinernes oprindelse går tilbage til slutningen af ​​det 18. århundrede, da Harun al Rashid regerede det islamiske imperium. Der er imidlertid en anden tankegang, at brugen af ​​keramik i marokkansk madlavning sandsynligvis er af romersk indflydelse; Romerne var kendt for deres keramik og bragte sandsynligvis denne tradition til deres styre over det romerske Afrika. Uanset hvad, det første udseende af opskrifter kogte tajine-stil dukkede op i det 9. århundrede i publikationen

Yderligere information

Vægt1.91 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tajine Ø 26cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *