Passer perfekt til retter som:
- Zaru Udon (kold)
- Kake Udon (varm)
- Kamaage Udon (varm)
- Tanuki Udon (varm/kold)
- Kitsune Udon (varm/kold)
- Tempura Udon (varm/kold)
Serveringsvejledning:
Sæt udon i 200 cm kogende vand, kog i 1 minut, omrør det godt med spisepinde. Tilføj krydderier, klar til servering.
Opbevar det på et tørt og køligt sted. Undgå direkte sollys. Ingen køling er nødvendig.
Ingredienser
HVEDEmel, vand, majsstivelse, salt, fortykningsmiddel (E401), surhedsregulatorer (E500i, E270).
Allergener
HVEDE
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi 638 kJ / 152 kcal
Fedt 0,5 g
– heraf mættet 0,1 g
Kulhydrater 32,2 g
– heraf sukker 0,9 g
Protein 4,7 g
Salt 0,2 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.