Koreansk madlavning er kendt for sit princip om ‘deling er omsorgsfuld’; Koreansk mad er bedst, når den deles med andre. Bland og match forskellige koreanske retter for at opleve den ægte smag af koreansk madlavning! Hvad der gør koreansk madlavning forskellig fra de omkringliggende asiatiske lande, er brugen af Doenjang (sojabønne pasta), Gochujang (chili peber pasta) eller en kombination af disse. Disse ingredienser gør koreansk madlavning speciel og unik!
Ingredienser:
Rød peberpasta 85,6% (Glucosesirup, blandede peber krydderier, SOJAbønner, Sukker, Vand, Fermenteret eddike, Rød peberpulver), Hvidløg, Ristet SESAM, Sirup med høj fruktose, Salt, Antioxidant (mælkesyre), Stabilisator (Xanthangummi) ), citronsyre, gærpulverNæringsdeklaration:
Næringsindhold pr. 100 gr./ml. | |
Energi: | 840 kJ / 205 kcal |
Fedt: | 0 g. |
Heraf mættede fedtsyrer: | 0 g. |
Kulhydrat: | 45 g. |
Heraf sukkerarter: | 20 g. |
Protein: | 5 g. |
Salt: | 1,75 g. |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.