✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Tempurarejer opskrift: Sådan laver du dem sprøde og saftige

🕒 Arbejdstid: 60 minutter. | Køkken: Thailand


Opskrift på tempurarejer – Garanteret sprøde og saftige. Ren madglæde.

Disse ingredienser skal du bruge til opskriften:

Ingredienser

Sådan laver du tempura rejer:

Køkken Japansk

Ingredienser du skal bruge:

Til rejerne:

  • 300 gram rejer ca. 7-10 stykker
  • Tempura melblanding
  • Pankorasp
  • Risolie
  • Fritureolie
  • Sur sød sauce til dipping


Tilberedning

1. Pil skalden af rejen men behold skalden på halen

2. Fjern tarmen (den sorte streng), hvis du har købt en pose rejer der ikke er fjernet

3. Lav nogle små snit på rejens inderside. Lav efterfølgende nogle små “knæk” på rejen så de bliver lange

4. Bland tempuramel med risolie og vand. Hav en anden skål klar med pankorasp

5. Varm frituremaskinen eller en gryde med olie. Tag en reje ad gangen ved at dyppe dem først i tempuramel blandingen, dernæst pankorasp og put dem i olien

6. Tempurarejen er færdig når den har fået en gylden gulbrun farve.

7. Dine tempurarejer er nu færdig. Nyd dem varme sammen med sursød sauce som forret, eller i dine sushi crispy ebi ruller.
Summary
recipe image
Recipe Name
Tempurarejer opskrift: Sådan laver du dem sprøde og saftige
Published On
Preparation Time
Average Rating
1.51star1stargraygraygray Based on 18 Review(s)
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo