🐣VILDE FORÅRSUDSALG LIGE HER🐣 SPAR OP TIL 70% RABAT! Se alle tilbud

Your Cart

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Opskriftsudvikler – Bliv vores nye opskrifts-mester med passion for asiatisk mad hos Pandasia.dk!

Vi søger en passioneret og kreativ opskriftsudvikler med stor interesse for asiatisk mad til vores team her hos Pandasia.dk – Danmarks førende asiatiske supermarked.

Dine primære arbejdsopgaver vil inkludere udvikling af nye og spændende opskrifter, som kan inspirere og glæde vores kunder. Du vil også være ansvarlig for at tage billeder og video af retterne, samt at være ansigtet udadtil i vores madvideoer – så det er vigtigt, at du er komfortabel med at lægge ansigt til.

Vi forventer, at du har erfaring med madlavning og har fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste fødevaretrends. Du vil også være en madnørd, der elsker at eksperimentere med forskellige smage og ingredienser.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra eller fra vores kontor/køkken i Galten. Vi er åbne for både fuldtid, freelance, studiejob eller deltid, så længe du er villig til at bidrage positivt til vores team.

Pandasia.dk er kendt for at have en fantastisk arbejdskultur med god sammenhold og plads til alle. Vi tror på at give vores medarbejdere frihed under ansvar, og vi er stolte af at være Danmarks bedste arbejdsplads.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores team, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du forelsket dig i stillingen som Opskriftsudvikler, så send os en motiveret ansøgning samt CV til [email protected] Spørgsmål til stillingen bedes rettes til samme mail.

Er du interesseret eller kender én, der er det, så send en ansøgning afsted til [email protected].
Opstart: Vi afholder løbende samtale og stillingen vil blive besat når den rette kandidat er fundet

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt ved ordrer over 399 kr.

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo